Rugbrødschips

Fit&Sund diætist

Ingredienser

200 g rugbrød
2 tsk. olivenolie
1 tsk. salt
20 g parmesan
2 dl vand

Fremgangsmåde

Skær et rugbrød i tern.

Kog rugbrødet sammen med vand. Konsistensen skal være som øllebrød tilsæt evt. mere vand, hvis grøden er for tør.

Tilsæt olie.

Spred grøden tyndt ud på en bageplade med bagepapir.

Drys med salt, parmesan eller krydderier.

Bages ved 150 grader i 30 minutter.

Når chipsene kommer ud af ovnen, knækkes de i passende størrelser.

Energi pr. 100 gram

Energi 130 kcal.
Kulhydrat 18 g
Protein 3,9 g
Fedt 3,7 g

Måske du også er interesseret i

Opskrifter
mellemmåltid

Hjemmelavet mysli

Myslien har godt med fibre og protein – og desuden sunde olier fra kernerne og nødderne….

Læs mere

Livsstil

Sundere vaner i sommerferien: Strategier til en balanceret ferie

Diætisterne giver tips til, hvordan du kan bevare en sund livsstil i ferien og samtidig nyde sommeren fuldt ud….

Læs mere

Livsstil

Overvejer du at ændre noget i din livsstil?

Kort om, hvordan du kan motivere dig selv, når du ønsker at ændre noget i din livsstil….

Læs mere