Tilskud

Du kan få tilskud til diætistvejledning fra Sygeforsikringen ”danmark” eller fra en sundhedsforsikring.

Sygeforsikringen ”danmark”
Du skal være medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, gruppe 1, 2 eller 5, for at få tilskud. Du kan læse mere på deres hjemmeside her »

Vores kliniske diætist har autorisation fra Sundhedsstyrelsen. Autorisationen betyder, at vores diætist har en videregående uddannelse inden for Ernæring og Sundhed, hvilket er et krav fra Sygeforsikringen ”danmark”, hvis der skal ydes tilskud.

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Få tilskud til diætistvejledning

Du behøver ikke en henvisning fra din læge, hvis du skal have tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Du skal blot meddele os dit cpr-nummer, så indberetter vi dine diætistkonsultationer, som lige nu dækker 50% af dine udgifter pr. konsultation hos diætisten (maks. 275 kr.).

Du kan få et samlet tilskud på maksimalt 1.650 kr. inden for 12 måneder til dine diætistvejledninger. Både for gruppe 1, 2 og 5.

Sundhedsforsikring

De fleste sundhedsforsikringer dækker helt op til 12 diætistbehandlinger. Bemærk, at der kan være særlige krav, såsom at man skal have et BMI på 30/35. Det kommer an på den sundhedsforsikring, du har tegnet.

Mange i Danmark har en sundhedsforsikring som del af deres ansættelseskontrakt. Prøv at kontakte din arbejdsgiver eller din sundhedsforsikring og hør, om og hvordan du er dækket til diætistbehandling – vel at mærke ved en autoriseret klinisk diætist.