Hjælp til vægttab hos diætist

Hvordan kan jeg tabe mig bedst muligt? Det spørgsmål får vores diætist i Aarhus ofte, og især fra folk med overvægt. Det korte svar er, at de bedste resultater sker gennem kostændringer, der varer ved. Det gode er, at vi kan hjælpe dig lige meget, hvilken alder du har.

Vi tilbyder hjælp til:

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Virkningsfuldt og vedvarende vægttab

For at opnå et virkningsfuldt og vedvarende vægttab er det en stor fordel, hvis du ikke forbydes noget, og du selv vælger det, du ønsker at spise. Hvis du er restriktiv under dit vægttabsforløb (som ofte sker under en slankekur) er det mere sandsynligt, at du ikke opnår gode resultater i længden. Der sker nemlig det, at når vi laver strenge regler for os selv, kan vi nemt komme til at bryde dem i et svagt øjeblik.

Nogle gange kommer vi også ud af det miljø, vi normalt kontrollerer. Eksempelvis når vi skal til familiefødselsdag, når nogen har medbragt kage på arbejdspladsen eller når vi er ude og spise med vennerne. Hvad gør vi? Hvordan styrer vi det?

Det er sådan, at fester, anledninger, højtider eller ferier, ofte betyder noget for os; som mennesker er vi sociale væsner og ønsker at passe ind i vores kultur, vores dagligdag og relationer. Og når det svært lader sig gøre – når vi oplever følelsen af at være en fiasko, så får vi mindre tillid til os selv og vores evne til at komme i mål samt opnå det, vi ønsker.

Afspil video

Få et varigt vægttab med vaneændringer

Som sagt anbefaler vi ikke slankekure, hvis du ønsker et vedvarende vægttab. Til gengæld kan du opnå et varigt vægttab ved at ændre dine vaner – vel at mærke i et passende tempo og med vejledning og støtte fra diætisten.

Når først du har opnået dit vægttab, er det vigtigt at holde fast i den sunde livsstil, eksempelvis med nye vaner. Ellers vil du hurtigt tage på igen.

Vores diætist i Aarhus er ekspert i vaneændring, så hun viser dig, hvordan du overgår til sundere vaner uden bøvl og større ubehag. Faktisk har mange af vores klienter undret sig over, hvor nemt deres vaneændringsforløb er gået i forhold til det, de frygtede eller har prøvet før med diverse kure.

Du vil ikke opleve forbud eller skrappe restriktioner hos os. Vi ønsker blot at lære dig at kende, så vi kan tilpasse forløbet nøjagtigt til dig og din hverdag.

Dine vaneændringer skal være overskuelige og indføres lidt af gangen i din hverdag, så du nemmere kan fastholde dem. Dette er ofte ikke tilfældet med de nyeste kure i ugebladene eller smarte diæter på internettet – i hvert fald ikke i det lange løb.

Book tid, og kom i gang med dit varige vægttab med det samme.

Diætisten motiverer og støtter dig undervejs

Det er vigtigt at have motivation, så du kan komme i mål med dit vægttab. Mange er enormt motiverede ved forløbets start; det er nyt og spændende, de prøver nye fødevarer og mærker så småt resultaterne af deres indsats. Men fokus og overskud er nødvendigt under hele forløbet for at fastholde motivationen. Derfor får du selvfølgelig støtte fra diætisten gennem hele vægttabsforløbet.

Diætisten sørger for, at du fortsat har målet for øje, og hjælper dig med at fastholde de nye vaner og motivationen – også hvis den begynder at falde. Desuden hjælper hun med de udfordringer, du møder på vejen, og laver justeringer i forhold til dig og din hverdag, efterhånden som du og den udvikler sig.

Professionel hjælp til vægttab og ’sundhedsjunglen’

Det kan være besværligt at finde hoved og hale i ’sundhedsjunglen’. Rigtig mange personer verden over har en mening om, hvordan, hvor hurtigt, hvor meget eller hvorfor man skal spise nøjagtigt det, som de opfordrer til, for at tabe kiloene.

Ved Fit&Sund diætist i Aarhus hjælper vi dig til at opnå et vægttab baseret på videnskabelig evidens og mange års professionel erfaring. Vi tager afsæt i de ting, som har betydning for dig og dit liv, så vi samtidig bevarer din livskvalitet, hvilket er vigtigt – især under et vægttabsforløb.

Book tid, og start dit vægttabsforløb med det samme.