Kontakt Fit&Sund diætist Aarhus

Vi vil gerne høre fra dig! Du er altid velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Åbningstider Fit&Sund diætist

Mandag – torsdag: 08:00 – 17:00
Fredag: 09:00 – 14:00

Skriv til os

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Skal jeg hjælpe dig?

Runa Gisladottir

Autoriseret klinisk diætist

Runa Gisladottir er uddannet autoriseret klinisk diætist i 2008. Hun har autorisation fra Sundhedsstyrelsen, hvilket er din garanti for, at behandlingen foregår på baggrund af videnskabelig evidens.

Herudover er Runa certificeret i IBS (irritabel tyktarm) samt Low FODMAP-diæt.

Hun har omfattende erfaring med individuel og gruppebaseret vejledning samt undervisning inden for vægttab, hjerte-kar-sygdomme og diabetes. Dertil har hun et bredt fagligt kendskab til PCO/PCOS, undervægt, sundhedsforedrag, undervisning, cøliaki og laktoseintolerance samt madlavningskurser.

Runa har også deltaget som klinisk diætist i TV3-programmet ”Den store vægtkamp”.

For nylig har hun også fået en uddannelse som EREPS-certificeret personlig træner, så hvis du ønsker hjælp til træningen ved siden af, kan dette også lade sig gøre.

Her fortæller Runa om sig selv:

”Under kostvejledningen sørger jeg for, at din retning til et sundere liv bliver tilpasset efter DINE behov. Der er ikke to personer i verden, der er ens, og derfor ser jeg helhedsmæssigt på dig og din situation.

Ønsker du en kostplan, tilpasser jeg den, så du når din målsætning i et tempo, du kan være med på og godkende. Desuden er din kostplan personlig, hvilket vil sige, den er lavet præcis til dig og indeholder god, lækker mad med vigtige næringsstoffer – det er IKKE opskriften til en fanatisk kur.

Dit forløb skal give dig både velvære og sundhed. Sammen fylder vi dit liv med sund og nærende kost og undgår mest muligt regler og restriktioner! Du kan for eksempel sagtens få nogle stykker chokolade eller et glas vin i weekenden, hvis du ønsker det. Jeg gør alt for at støtte og hjælpe dig undervejs. Du får blandt andet nogle håndgribelige redskaber, så du kan tackle dine udfordringer i hverdagen.

Vi kigger også på dit nuværende spisemønster, din sult og mæthed og skaber et overblik, som du kan navigere ud fra. Jeg sørger for, at du får en god struktur og rytme i forhold til dine måltider, som også vil passe til din dagligdag.

Derudover vender vi emner som mængde, hyppighed, fødetyper og ikke mindst afmystificerer vi myter om smarte slankekure og lignende. Med andre ord skaber vi i fællesskab en vej, som passer nemt og simpelt til DIN hverdag.”

Runa Gisladottir

Autoriseret klinisk diætist