Koldskål med sprød topping

Fit&Sund diætist

Ingredienser

Koldskål:
7,5 dl kærnemælk
5 dl yoghurt med vaniljesmag (0,1% fedt)
200 g hindbær (frost)

Topping:
2 dl havregryn
1 lille håndfuld mandler (30g)
2 tsk. honning

Fremgangsmåde

Overhæld de frosne bær med kogende vand.

Blend herefter bær, yoghurt og kærnemælk.

Opvarm en pande, og rist mandler og havregryn sammen med honning, til det er gyldent.

Lad det køle af, og server det oven på koldskålen.

Energiindhold

1 portion: 250 ml koldskål + 25 g topping
Energi 201 kalorier
Kulhydrat 24,4 g
Protein 11,5 g
Fedt 4,7 g
Kostfibre 3,9 g

Måske du også er interesseret i

Opskrifter
mellemmåltid

Hjemmelavet mysli

Myslien har godt med fibre og protein – og desuden sunde olier fra kernerne og nødderne….

Læs mere

Livsstil

Sundere vaner i sommerferien: Strategier til en balanceret ferie

Diætisterne giver tips til, hvordan du kan bevare en sund livsstil i ferien og samtidig nyde sommeren fuldt ud….

Læs mere

Livsstil

Overvejer du at ændre noget i din livsstil?

Kort om, hvordan du kan motivere dig selv, når du ønsker at ændre noget i din livsstil….

Læs mere